Akkaya 22 yıllık çalışana veda etti

Alanya Şoförler Odası'nın 22 yıllık çalışanı, şoförlerin Mevlüt Abisi bugün itibariyle görevi bıraktı.

Akkaya 22 yıllık çalışana veda etti
Alanya Şoförler Odası'nda bugün duygusal anlar yaşandı. 22 yıldır oda çalışanı olan, Mevlüt Aktaş odaya veda etti. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongre ile Alanya Şoförler Odası koltuğunu devredecek olan Ali Akkaya, bu veda ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. 

Hem sevinçli hemde üzüntülü bir an yaşadıklarını belirten Akkaya, "Yıllardır odamıza ve değerli şoför esnafımıza hizmet eden sevgili Mevlüt abimi odamızdan ayıracağız. geçtiğimiz yıllar içerisinde bir kaç kez geldi söyledi. 'Başkanım ben ayrılmak istiyorum' dedi. Benim de ona hep söylediğim birşey vardı. 'Mevlüt Abi ben gitmeden gidemessin." Bizde bırakmaya karar verdiğimize göre Mevlüt Abimizi bugün itibariyle odamızdan tammen emekli ediyoruz. Kendisine tazminatını da vereceğiz. Şahsım ve yönetim kurulu olarak biz kendisinden sonsuz derecede müteşekkiriz; çünkü gece demedi, gündüz demedi esnaf arkadaşlarımıza hizmet etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonraki hayatında sağlık,sıhhat, afiyet ve mutluluklar diliyoruz." dedi.

22 yıllık iş yerine veda eden Mevlüt Aktaş ise, "Başkanımızın şahsı önünde yönetim kurulu üyelerimize ve çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum." diyerek duygularını dile getirdi. 

Akkaya daha sonra, Aktaş'ın tazminatını ve hazırlatılan teşekkür plaketini kameralar önünde teslim etti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83