Alanya Adres ne dediyse o!

Alanya Adres okurları referandum sonuçlarını yine önceden tahmin etti. Alanya Adres'in yapmış olduğu anket 0.1 yanılma payı ile referandum sonuçlarını doğru tahmin etti.

Alanya Adres ne dediyse o!
Alanya'nın her kesiminden takipçi kitlesine sahip olan Alanya'nın ilk İnternet Gazetesi Alanya Adres yaptığı anketlerde de tam isabet sağlıyor. Her seçim öncesi yaptığı anketlerle Alanya'nın nabzını tutan Alanya Adres referandum sonucunu da doğru tahmin etti. 


'16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunda oyunuz nedir?' sorusunu okuyucularına yönelten Alanya Adres'in anketine Bin 608 kişi katıldı. Ankete katılanlardan 666 kişi 'hayır' 634 kişi 'evet' seçeneğini işaretlerken 308 kişi ise 'kararsız' olduğu yönünde oy kullanmıştı. Bu sonuçlara göre 'hayır' %51.2 çıkarken 'evet' % 48.8 çıkmıştı.


16 Nisan'da yapılan referandum sonucunda da Alanya'da 'hayır' %51.1, 'evet' ise % 48.9 oy aldı. Alanya Adres sadece 0.1 yanılma payı ile referandum sonucunu doğru tahmin etti. 


'DAHA ÖNCEDE YAPMIŞTIK'


2014 yılında Alanya Belediye Başkanlığı seçimlerinde yapmış olduğu ankette de Alanya Adres büyük bir başarı sağlamıştı. Alanya Adres'in yaptığı ankette MHP'li Adem Murat Yücel'in %38 ile başkan seçileceği sonucu çıkmıştı. Yapılan seçim sonrası ise Yücel %38.9 oy alarak Belediye Başkanı olmuştu. 

linkine tıklayarak diğer anketlerimize katılabilirsiniz

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 17:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83