Alanya Ahmet bebeği dualarla uğurladı

Alanya Ahmet bebeği dualarla uğurladı

Zolgensma tedavisi olabilmesi için gereken miktarı toplanan Ahmet bebeğe dualarla uğurlama töreni düzenlendi. Törende mutluluk gözyaşları adeta sel oldu.

Alanya'nın evladı Ahmet bebek için yürütülen kampanyalar nihayet sonuç verdi. Zolgensma tedavisini için gereken miktar toplandı ve bugün Ahmet için dualarla uğurlama töreni gerçekleştirildi. Uğurlama  töreninde mavi balonlar uçurtularak, "Yolun açık olsun Ahmet" denildi. Ahmet bebek, tedavi için gideceği Amerika'da yaklaşık 4,5 ay kalacak. 

'HİKAYEYİ ALANYA TAMAMLADI'

Ahmet bebeği uğurlama törenine Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya Müftüsü İhsan İlhan, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ve Ahmet bebeğin yakınları katıldı. Müftü İlhan’ın ve katılımcıların duasının ardından Ahmet bebek, ailesiyle Amerika’ya doğru hareket etti. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Bu hikayeyi Alanya tamamladı. Bu işin hikayesinde çok büyük fedakarlıklar var" dedi. 

'KOŞTUĞU GÜNLERİ GÖRECEĞİZ'

banner111


Duygu dolu anlar yaşayan Çaltı ailesi, mutluluklarını ağlayarak gösterdi. Baba Çaltı, "Herkese vefa borcumuz var. Hakkınız çok büyük, hakkınızı helal edin. İnşallah güzel haberlerle döneceğiz" derken, Anne Çaltı da, "Alanya bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Koştuğu günleri de hep birlikte göreceğiz" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2021, 21:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83