Alanya artık kendi asfaltını üretecek

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel maden kalker ruhsatının alındığını çalışmalara başlandığını ve asfalt üretiminin de en yakın zamanda başlayacağını müjdeledi.

Alanya artık kendi asfaltını üretecek
Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda birimlerden gelen raporlar karara bağlandı. 

"TASARRUF YAPACAĞIZ"

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, Alanya'ya müjdeli bir haber verdi. Yücel, "Alanya Belediyesi olarak ilk defa madencilik faaliyetleri için ruhsatımızı aldık 31.7.2017 tarihli. Artık Alanya Belediyesi’nin maden kalker ocağı ruhsatı var. Bundan sonraki çalışmalarımızı da buradan sürdüreceğiz. Hemen onun yanında da 5 km bir mesafede de asfalt tesisimizi de oraya taşıyıp, şu anda imalatına başladık. Bir ay içerisinde orası da faaliyete geçecek. Artık hem kendimiz üretip, hem imal yaptığımızda işlemini de kendimiz yaparak büyük bir tasarruf elde etmeyi hedefliyoruz. Şimdiden her iki yatırım da yaklaşık 11 milyonun üzerinde bir yatırım. Alanya halkına hayırlı olsun." dedi.

Yücel şimdilik diğer belediyelere satış yapılmayacağını söyledi.

"GÖKBEL ARTIK MARKA OLDU"

Hafta sonu yapılan Gökbel Yağlı Güreş Festivalleri'ni de değerlendiren Başkan Yücel, "Gökbel Güreşleri her zaman bir ivme kazanarak devam ediyor. Her senede bir değer kazanıyor. Bu senede biz bunun söylemlerini yaparken tüm basında ve çevrede Kırkpınar’ın rövanşı diye bahsediyorduk ama gördük ki Kırkpınar kadar heyecanlı, Kırkpınar kadar renkli ve Kırkpınar kadar zevkliydi. Gerek Kırkpınar’daki tüm güreşçilerin katılması, gerekse de bölge halkının teveccühü ve katılımları inanın beklentinin çok kat kat üstünde oldu. Artık Gökbel’de bir marka haline geldiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Aysultan Kadınlar Plajı'nın açılışı ile Gökbel Güreş Festivali'nin aynı güne denk gelmesi ile ilgili bir basın mensubunun sorusunda ise Yücel, "Biz kendi işimize bakıyoruz. Hayırlı olsun." dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 13:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83