Alanya Belediyesi Anamur Tarım Fuarı'na katıldı

Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu yıl 6.’sı düzenlenen Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’nda stant açtı. Alanya’nın hem geleneksel ipek ürünlerini hem de muz lifi ürünlerini tanıtan Alanya standına fuar ziyaretçileri yoğun ilgi gösterdi.

Alanya Belediyesi Anamur Tarım Fuarı'na katıldı
Alanya Belediyesi, Türkiye’nin en büyük ilçe fuarlarından biri olan Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’ndaki yerini aldı. 23-26 Ekim tarihleri arasında Anamur Belediyesi Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Fuar Merkezi’nde düzenlenecek etkinliği, 20 binin üzerinde sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

KKTC BAŞBAKANI TATAR, ALANYA STANDINI ZİYARET ETTİ

6. Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’na katılan ve yoğun ilgi gören Alanya Belediyesi standını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar da ziyaret etti. Ürünler hakkında bilgi alan KKTC Başbakanı Tatar, muz lifi makinesini de dikkatlice incelerken Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura, kendisine Alanya’yı simgeleyen cam tablo hediye etti.

DÜNYA AVRASYA TARIM DERNEĞİ İLE ORTAK ÇALIŞTAY

Fuar kapsamında alınan kararla ÇAD, Anamur/Bozyazı Ziraat Odası ve Dünya Avrasya Tarım Derneği iş birliği ile önümüzdeki yıl 25 kişilik bir grup gelerek 2 yıl boyunca Türkiye ile tarım teknolojilerinin aktarılması konusunda çalışmalar yapacağı aktarıldı. Fuarı gezen heyet, Alanya Belediyesi’nin standını da ziyaret ederken muz lifi ve dokumaları ilgiyle incelediler.

Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura, 6. Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’nda 3 gün boyunca stantlarının açık olacağını belirterek herkesi fuara davet etti.  











Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019, 17:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83