ALANYA BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı güven ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemlerin ve hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

GÜVENLİ VE HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRECEĞİZ

Encümen Toplantısı sonrası Kurban Bayramı hazırlıklarına ilişkin değerlendirmede bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı açıklamada Alanya Belediyesi’nin tüm birimleriyle bayrama hazır olduğunusöyledi.Yücel, “Önümüzdeki hafta mübarek Kurban Bayramı’nı hep birlikte idrak edeceğiz.  Öncelikle halkımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.  Bildiğiniz üzere turizm bölgesi olmamızdan dolayı bayram tatili süresince birçok misafirimizi, bu bölgede ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Misafirlerimizin de tatillerini güvenli ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için yerel yönetim olarak üzerlerimize düşen görevleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

BELEDİYE ÜCRETSİZ KESİM HİZMETİ VERECEK

Kurbanlık satış noktaları ve ücretsiz kurban kesim hizmetiyle ilgili de bilgi veren Başkan Yücel, dört ayı noktada kurban kesim yeri belirlediklerini söyledi. Cikcilli, Çıplaklı, Payallar, Mahmutlar ve Konaklı mahallelerinde toplam 5 ayrı noktada kurban satış yeri belirlediklerini kaydeden Belediye Başkanı Yücel, “Bayram süresince bu satış noktaları hizmet vermeye devam edecektir. Aynı zamanda merkezde Ekşilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Doğu’da Mahmutlar Şantiyesi ve Batı’da da Payallar hizmet noktasının önünde tüm vatandaşlarımız belediyeye ait kurban kesim noktalarında,  hijyenik ve sağlıklı bir şekilde İslam’ı kurallara uygun ücretsiz olarak kurbanlarını kestirebileceklerdir. Kesimlere Bayram Namazı’nın ardından başlanacaktır. Biz yerel yönetim olarak halkımızın rahat bir kurban bayramı geçirmesini diliyoruz” vurgusunu yaptı.

İDARİ TATİLDE TAHSİLAT BÜROLARI AÇIK OLACAK

“Aynı zamanda turizm bölgesi olduğumuz için idari tatil döneminde de bölgedeki tahsilat binalarımız açık olacak” diyen Belediye Başkanı Yücel, Mahmutlar, Oba, Payallar ve Avsallar’daki merkez hizmet binalarında  hizmetlerin devam edeceğini belirtti.  Bu merkezlerdeki tahsilat ofislerinden ve belediye merkez binasındaki hizmetlerden  vatandaşların yararlanabileceğini hatırlatan Yücel, “Tatilcilerimize de böyle bir kolaylık sağlayacağız.” şeklinde  konuştu.

MEZARLIKLARDA ÇİCEK DAĞITILACAK

Bayram hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmesine mezarlıklarda verilecek hizmetlerle ilgili devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bununla birlikte eskiden kalma bir geleneğimiz olan mezarlıklarda çiçek dağıtma hizmetimizi de yerine getireceğiz. Herkese hayırlı tatiller diliyorum ve tekrar halkımızın ve  tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 16:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83