Alanya Belediyesinden kaçak yapılara geçit yok!

Cikcilli Mahallesi, yeni Çevre Yolu kenarındaki 3 katlı ruhsatsız bina hakkında Alanya Belediyesi tarafından yıkım kararı verildi. Plansız, kaçak ve çekme mesafelerine uyulmadığının belirlendiği bina için verilen yıkım kararı bugün uygulandı.

Alanya Belediyesinden kaçak yapılara geçit yok!
Alanya Belediyesi, merkez ve mahallelerde kaçak yapılarla etkin bir şekilde mücadele ediyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Ekiplerince belirlenen kaçak yapılar bir bir yıkılıyor. Son olarak Cikcilli Mahallesi, Çevre Yolu kenarında bulunan 3 katlı ruhsatsız bina Alanya Belediyesi ekiplerince yıkılarak kaçak yapılaşmanın önüne geçti.

YÜCEL: “KAÇAK YAPILAŞMAYA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Alanya merkez ve tüm mahallelerde kaçak yapılarla ilgili etkin bir şekilde mücadele edildiğini ve asla taviz vermeyeceklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Şehrimizde imar ve görüntü bütünlüğünü sağlamak için kaçak yapılara izin vermeyeceğiz. Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler tüm mahallelerimizde denetimlerini arttırarak, çalışmalarına devam ediyor. Tespit ettiğimiz kaçak yapıları yıkıyoruz. Bazılarına da yasal çerçevede süre verildi. Akabinde yıkılmaz ise biz gerekeni yapacağız. Sezon öncesi Turizm kenti Alanya’ya yakışmayan, kurallara uygun yapılmayan, görüntü kirliliği ve haksız rekabet oluşturan yapılara izin vermeyeceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83