Alanya'da 16 bin kişiye ulaşıldı

Bakanlık tarafından başlatılan 'En iyi Narkotik Polisi Anne' Projesi kapsamında 16 bin kişiye ulaşıldığını söyleyen Kaymakam Ürkemzer, "Uyuşturucu madde ve zararlı maddeler konularında dikkatli davranarak hep birlikte mücadele edeceğiz" dedi

Alanya'da 16 bin kişiye ulaşıldı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ‘’En İyi Narkotik Polisi Anne’’ Projesi bilgilendirme toplantısına katıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından oluşturulan ‘’En iyi Narkotik Polisi Anne’’ Projesi kapsamında Alanya’daki kurumlara bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ile Çocuk Evleri personellerine Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından narkotik suçlarla mücadele, madde bağımlılığı ve uyuşturucu maddeler, Uyuşturucu ile Mücadele Mobil Uygulaması (UYUMA) aplikasyonu konularında bilgilendirme ve sunum yapıldı.  

'HASSAS DAVRANMALIYIZ'

Yapılan toplantıda katılımcılara hitap eden Kaymakam Ürkmeze, "Öncelikle hepinizi selamlıyorum. İçişleri Bakanlığı tarafından oluşturulan ‘’En İyi Narkotik Polisi Anne’’ Projesi kapsamında Alanya’da 16.000 kişiye ulaştık. Amacımız proje kapsamında ailelere, annelere, babalara, akrabalarına ve herkese bu bilgilendirme eğitimlerini vermek. Bu kapsamda bugün Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları, Sosyal Yardımlaşma Vakfı çalışanları ve Çocuk Evleri çalışanları olarak emniyet personelleri sizlere bu proje ve konular hakkında bilgilendirme yapıyorlar. Devletimizin emanet ettiği çocuklara biz bakıyoruz yani Çocuk Evleri olarak siz değerli çalışanlar ilgileniyorsunuz. O yüzden Uyuşturucu ve zararlı maddeler konularında bilgi sahibi olup hassas davranmanız gereklidir. Aynı şekilde Sosyal Hizmet Merkezi ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı çalışanları da gittiği ziyaretlerde saha çalışmalarında görüştüğü ailelerde karşılaşabilecekleri bu tür durumlara karşı bilgili olup, herhangi olumsuz bir durumda ilgili mercilere ulaştırmaları gereklidir. Uyuşturucu madde ve zararlı maddeler konularında dikkatli davranarak hep birlikte mücadele edeceğiz. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.’’ dedi. Toplantıya ilçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, SHM Müdürü Ahmet Çelik, SYDV Müdürü Fikret Namal ve kurum personelleri katıldı.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83