Alanya'da 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. Yıl dönümü kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Alanya'da 19 Mayıs coşkusu
Hükümet meydanındaki Atatürk Anıtı önünde başlayan kutlamalara Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Alanya Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Tören Atatürk anıtına çelenk sunulması ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

İskeledeki Şelale Meydanı'nda devam eden programda, Kaymakam Harputlu ve Başkan Yücel, protokolün ve halkın bayramını kutladı. Törende öğrenciler şiirler okudu ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Törenin ardından meydanda çeşitli spor kulüpleri gösteri yaptı.

KUTLAMALAR FENER ALAYI İLE DEVAM EDECEK.

Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi tarafından düzenlenen Fener Alayı, saat 19.30’da Atatürk Anıtı önünde toplanılarak, Türk Bayrakları ve meşaleler eşliğinde coşkuyla Atatürk Caddesi, Bostancı Pınarı Kavşağı, Kuyular Önü Caddesi, İskele Caddesi, Kızılkule Önü, Rıhtım Şelale Önü, Anıt önünde sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 11:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83