Alanya'da binlerce canlı salyangoz kıyıya vurdu

Alanya'da kıyıya vuran binlerce canlı salyangoz görenleri şaşkına çevirdi. 5 kilometrelik plajın üçte birinde sahili adeta kaplayan salyangozları gören bazı vatandaşlar canlı salyangozlar yeniden denize attı.

Alanya'da binlerce canlı salyangoz kıyıya vurdu

Alanya'da sabah erken saatlerde Keykubat plajına inen vatandaşlar gözlerine inanamadı. Geçtiğimiz günlerde kıyıya vuran deniz analarından sonra sahil bu defa kıyıya vuran on binlerce canlı salyangoza sahne oldu. 5 kilometrelik Keykubat ve Galip Dere plajının sahilinin üçte bire yakın bölümü kıyıya vuran salyangozlarla dolarken bazı duyarlı vatandaşların salyangozları denize attığı gözlendi.

banner111


10 yıldır Keykubat plajında su sporu işletmeciliği yapan Hasan Argani, ilk kez böyle bir dağa olayıyla karşılaştığını ve bu kadar çok salyangozun ilk defa kıyıya vurduğunu belirterek, "Bundan birkaç hafta önce deniz anaları kıyıya vurmuştu, son üç güdür çok az sayıda salyangozu kıyıda görmüştüm ama bu sabah binlercesini görünce şaşkına döndüm. Elimden geldiği kadar toplayıp denize yeniden atıyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83