Alanya'da cadde ve sokakları sel bastı

Alanya'da dün sabah saatlerinden beri yağan yağmur nedeniyle pek çok bölgede su baskını yaşanıyor.

Alanya'da cadde ve sokakları sel bastı
Alanya'da dün sabah saatlerinde başlayan yağmur etkisini arttırarak devam ediyor. Bugün Alanya'nın bir çok sokak ve caddesini sel bastı vatandaşlar bu durumdan olumsuz etkilendi. Metrekareye 54 kilogram yağmur düşen Alanya'da bazı cadde ve sokaklarda biriken su yüzünden vatandaşlar evlerinden çıkmadı. Bazı araçlar ise su yüzünden zor anlar yaşadılar. 

Alanya'nın Cikcilli Mahallesi'nde bulunan Eğri Köprü yolunda su 40 santimetreye kadar yükseldi. Vatandaşlar yaya olarak yolu kullanamazken, yol üzerinde bulunan Nimet Alaaddinoğlu İlk ve Orta Okulu ile Abdurrahman Alaadinoğlu Lisesi öğrencileri de zor anlar yaşıyor. Okuldan yürüyerek çıkmak imkansız durumda, okula girip çıkamayan öğrencilerin velileri araçlarla gelerek çocuklarını okuldan alıyorlar. 


İşte İmam Hatip öğrenciler okul önünde bu şekilde mahsur kaldılar

Aynı şekilde Cikcilli Mahallesi'nde bulunan İmam Hatip Lisesi ve Orta Okulu önüde sel bastı. O okulda okuyan öğrenciler de okuldan çıkamıyorlar ve aileleri ile öğretmenlerinin kendilerini almalarını bekliyorlar. Okullarda yaşanan bu dram Alanya'da vatandaşları isyan ettirdi.

ALT YAPI NERDE?


Altyapı sorununa dikkat çeken vatandaşlar henüz daha yağmurların yeni başladığı şu günlerde caddelerin ve sokakların su içinde kalmasına isyan ettiler. Alanya'nın merkezi mahallelerinden olan Cikcilli'den gelen görüntüler alt yapı sorununu da gözler önüne serdi. Yeni belediye binasının yapıldığı bölgenin bile sular altında kalması kafaları karıştırdı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83