Türel'in sloganı Akşener'in parti ismi oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in sloganı olan 'Antalya'ya iyi gelecek' sloganı Akşener'in parti isminin İyi Parti olmasının ardından kafalarda soru işareti oluşturdu.

Türel'in sloganı Akşener'in parti ismi oldu
MHP'den ayrılan ve yeni parti kuran Meral Akşener, partinin ismini açıkladı. 'İyi Parti' Akşener ve ekibinin yeni partisinin ismi oldu. Kayı boyunu temsil eden iki ok ve bir yayı andıran parti ismi İyi Parti bir sonraki seçimlerde ciddi bir rakip olarak görünüyor. 'Türkiye'ye iyi gelecek' sloganı da Akşener tarafından açıklamada kullanıldı. 

TÜREL'İN SLOGANI NE OLACAK?

Ancak durum Antalya'da bir karışıklığa yol açıyor. Menderes Türel ikinci kez Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olduğundan beri 'Antalya'ya iyi gelecek' sloganını kullanıyor. Hatta bu slogan o kadar revaçta ki bir çok ilçe içinde uyarlanarak kullanıyor. Sloganla hazırlanan afişler, bilboardlar ve reklamlar tüm Antalya'nın dört bir yanını süslüyor.

Akşener'in parti isminin İyi Parti olmasının ardından Türel'in sloganı değiştirip değiştirmeyeceği şimdiden merak konusu oldu. 'Antalya'ya iyi gelecek' sloganı Akşener'in partisini destekler nitelikte bir slogan gibi görünüyor ve algılanıyor. İki sloganın ana temasının da güneş olması ise ilginç bir tesadüfü daha gözler önüne seriyor. 

Türel'in sloganı değiştirmesi durumunda ise milyonlarca lira harcanarak yapılan afiş ve reklamlar çöpe gidecek, Antalya genelinde hummalı bir çalışma başlayacak.

ÖZÇELİK AYRINTIYI FARKETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Aktif isimlerinden Diş Hekimi Murat Özçelik bu ayrıntıyı ilk farkeden isim oldu. Slogan karışıklığını hatırlatan Özçelik, "Akşener'in İyi Partisi kuruldu. Şimdi Türel'in Antalya genelindeki bu tabelaları ne olacak?" dedi.

"AÇIKLAMA YAPILACAK"

Başkan Menderes Türel, İyi Parti'nin kullandığı slogan ve logoyla ilgili detaylı bir açıklama yapılacağını kaydetti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, 'Antalya iyi gelecek' sloganı ve logosunu, Türk Patent Enstitüsü'ne başvurarak Aralık 2015'te tescil ettirmişti.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 13:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83