Rusya'dan otellere kötü haber: 2018'de de fiyatlar artmayacak

Rus turizm uzmanları, 2017'de Türkiye'nin bu pazarda yakaladığı turist artışının ertelenmiş talep ve düşük fiyatlardan kaynaklandığını belirtiyor. Yorumlara göre, Türkiye'de paket tur fiyatları 2018 yılında da artmaycak.

Rusya'dan otellere kötü haber: 2018'de de fiyatlar artmayacak
Düşük fiyatlar nedeniyle Türkiye'deki otellerin Rusya'dan kayıp mı kazanç mı elde ettiği tartışılıyor. TürkRus.com'da yer alan habere göre, Türkiye'de paket tur fiyatları 2018 yılında da artmayacak.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), yayınladığı bir haber analizde önümüzdeki sezonda Türkiye'de tatil fiyatlarının 2017 seviyesinde seyredeceğini açıkladı.

Birlikten yapılan açıklamada Ocak-Eylül döneminde Türkiye'de dinlenen Rusyalı turist sayısının 3,3 milyon olduğu bilgisi de yer aldı.

Sektörel uzmanlar Türkiye'nin 2017'deki başarısını ertelenmiş tatil taleplerinin gerçekleşmesine ve Türk otellerinin sunduğu uygun fiyatlara bağlıyor. Otellerin Rus operatörlerle yaptıkları anlaşmalardaki fiyatları koruyacağı, bundan ötürü yeni sezonda fiyat artışı beklenmediği kaydedildi.

Coral Travel ticari direktörü Ercüment Ünalan "Bütün anlaşmalar imzalandı, fiyat artışı yok" diyor. Pegas Touristik'ten Anna Podgornaya da Türkiye tatilleri için fiyat artışı beklemediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 14:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83