Alanya'da eTwinning projesi Türk, Azeri ve Rumen öğrencileri bir araya getirdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde ‘Öğretmen benim’ sloganıyla düzenlenen eTwinning projesi kapsamında Türkiye, Azerbaycan ve Romanya'nın dört bir yanındaki okulların katılımı ile internet üzerinden yapılan eğitimler başarılı sonuçları da beraberinde getirdi.

Alanya'da eTwinning projesi Türk, Azeri ve Rumen öğrencileri bir araya getirdi
Alanya Melahat Seher İlkokulu sınıf öğretmeni Nuran Demir tarafından hayata geçirilen ve ‘Öğretmen benim’ sloganıyla düzenlenen eTwinning projesine Türkiye, Azerbaycan ve Romanya’dan yaklaşık 15 okul katılım gösterdi. Öğretmenlerin de yer aldığı ve giderek katılımcının arttığı projede aynı yaş grubundaki öğrenciler çeşitli etkinlikler yaptılar.

“Bu projede öğrencilerimiz kendi derslerini kendileri anlatıyor”

Proje hakkında bilgi veren sınıf öğretmeni Nuran Demir, bu sene pandemiden dolayı bir proje başlattıklarını söyledi. Demir, “‘Öğretmen benim’ eTwinning projesinin kurucusuyum. Mersin’in Tarsus ilçesindeki bir okulda bulunan öğretmen arkadaşımla projeyi ortak yürütüyoruz. Türkiye’deki farklı illerden ve Azerbaycan ile Romanya'dan ortak arkadaşlarımız var. Bu projede öğrencilerimiz kendi derslerini kendileri anlatıyor. Ortak olduğumuz okullarla da bir araya gelerek canlı dersler de yapıyoruz. Projemiz çok etkili oldu. Öğrencilerin bu sayede kendilerine güvenleri gelişti. Geri dönüşler çok güzel oldu” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2021, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83