Alanya'da gençlik haftası başladı

15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Gençlik Haftası' kutlamaları Alanya'da da başladı. Kutlama programı çerçevesinde öğrenci ve sporcu grupları Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti.

Alanya'da gençlik haftası başladı
Alanya Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde başlayan kutlama programı sonrasında öğrenci ve sporcu grupları Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti.

TAMRAK "KAYMAKAM BEY ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ"

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak öncülüğünde gerçekleşen ziyarette Müdür Tamrak, Kaymakam Harputlu'ya Gençlik Haftası hakkında bilgi verdi. Müdür Tamrak, "15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Gençlik Haftası' kutlamalarını Alanya Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu başkanlığında başlattık. Kaymakam bey öncülüğünde sporun her türlüsüne önem veriyoruz. Alanya'yı daha iyi yerlere getireceğiz. Alanya olarak okul sporlarında çok iyi yerlerdeyiz. Kaymakam bey öncülüğünde çıtayı daha da yükselteceğiz" dedi.

KAYMAKAM HARPUTLU "SPOR YAPAN BİREYLER SAĞLIKLI OLURLAR"

Gençlerin haftasını kutlayarak sözlerine başlayan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Gençlerimiz çok şanslı olduğunu belirtmek istiyorum. Şanslı olduklarını yaşları ilerledikçe daha iyi anlayacaklar. Spor yapan bireyler her zaman sağlıklı olurlar. Spor yapmak çok önemli. Spor yapan bireylerin hangi sporla uğraştıkları önemi değil, spora bir ömür boyu devam ettirmeleri önemlidir. Spora teşvik eden ve sporu sevdiren ailelerine, hocalarına ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak'a teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 11:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83