Alanya'ya 19 Mayıs daveti

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu 19 Mayıs’ta tüm Alanya halkını Atatürk Anıtı’na davet etti.

Alanya'ya 19 Mayıs daveti
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 98. Yıl dönümünü Milletimizle kutluyoruz diyen İlçe Başkanı Kurtoğlu, “19 Mayıs Cuma günü saat 19:00’da Vatan Bütünlüğü ve Birlik için Atatürk Anıtı’nda buluşuyoruz. Türk Milletinin kurtuluşu ile sonuçlanan büyük zaferin en önemli basamaklarından biri şüphesiz 19 Mayıs 1919’ da Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkan tam bağımsızlık iradesidir. Milletimiz bu iradeye, bu kararlılığa her zamankinden daha çok muhtaçtır” dedi.

“Ülkemiz, artarak devam eden terör saldırılarına karşı mücadele ediyor. ABD güneydoğumuzda namlularını ülkemize doğrultmuşken, laiklik başta olmak üzere Cumhuriyetimizin arta kalan tüm izleri yok edilmek istenmektedir” diyen Hasan Faruk Kurtoğlu “Gericilik, okullarımız dâhil her kademede hortlatılmaya çalışılırken, bölücü terör, askerlerimizi ve polislerimizi hedef alırken, birliğimizin biricik teminatı olan laiklik okullarda ve özellikle meclis kürsülerinde hedef tahtası olurken, Ülkemiz her geçen gün şeyhler, dervişler ve tecavüzcüler ülkesi haline getirilmeye çalışılırken cumhuriyete ve vatanımıza daha çok sarılmanın günlerindeyiz” dedi.

Sürecin bu hale gelmesine sebep devlet yönetiminde aciz ve beceriksiz bir görüntü sergileyen iktidar ve bu acizliğe seyirci olan meclisteki pasif muhalefettir.

Milletini kurtaracak güç olan Bandırma Vapurunun içindeyiz. Herkesi bu vapurda yer almaya davet ediyoruz. Milletimizin başka çaresi yoktur. Cumhuriyetimizi kuruluş ayarlarına geri döndürecek tek güç budur. Şimdi bu ayarları hatırlatıyoruz;

Cumhuriyetçiyiz, Halkçıyız, Milliyetçiyiz, Devletçiyiz, Laikiz, Devrimciyiz

“Yaşasın 19 Mayıs 1919, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti”

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 12:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83