'ALANYA'DA GÖRDÜĞÜMÜZ TABLODAN MUTLU OLDUK'

Almanya'nın Antalya Konsolosu Martin Vetter ve beraberindeki heyet, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti. Konsolos Vetter, ''Alanya'da gördüğümüz tablo bizi çok mutlu etti. Alanya'da huzur ve güven ortamı var. Kaymakam Tanrıseven ve ekibine yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz'' dedi.

'ALANYA'DA GÖRDÜĞÜMÜZ TABLODAN MUTLU OLDUK'

Alanya’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Almanya'nın Antalya Konsolosu Martin Vetter, “Buraya Dışişleri Bakanlığına bilgi vererek geldik. Alanya eşsiz bir şehir, insanları da çok sıcakkanlı. Vatandaşlarımız Alanya’da yaşamaktan oldukça mutlular. Alanya gerçekten yaşanacak bir şehir’’ dedi. 

banner111
Konsolos Martin Vetter, hem Alman vatandaşlarını dinlemek, hem de Alanya Kaymakamından bilgi almak için geldiklerini belirterek şunları söyledi: ''Sayın Kaymakamımızın verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz. Alanya'da huzur ve güven ortamı gördük. Her yıl rutin olarak vatandaşlarımızın yaşadıkları yerleri ziyaret ederek yerinde bilgi alıyoruz. Bu çerçevede, Alanya'yı oldukça iyi bir konumda bulduk.'' Konsolos Vetter, göstermiş olduğu ilgiden dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür etti.


KAYMAKAM TANRISEVEN ''HER MİLLETTEN YABANCI VATANDAŞLARIMIZA  EN İYİ HİZMETİ GETİRME GAYRETİ İÇİNDEYİZ''

Alanya’da yaşayan hem Türk vatandaşlarına, hem de farklı milletlerden yabancılara en iyi hizmeti getirme gayreti içinde olduklarını belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Alanya dünyanın en güzel şehirleri arasında. Alanya çok kültürlü ve yabancılarla yaşamaya alışkın bir şehir. Alanya'da 37 bin yerleşik yabancı mal ve mülk edinmiş durumda. 5 bin civarında Alman vatandaşı Alanya'da mülk sahibidir. Alanya'da yerleşik yabacılar arasında Almanlar ilk 3 sırada yer almaktadır. Ayrıca Alanya, Türkiye'nin en fazla uluslararası yabancı kimliğine sahip bir kenttir. Alanya'da ki herkesin barış ve huzur içinde yaşaması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Alanya'da yaşayan yabancıların mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Alanya'da sadece deniz, kum, güneş değil kültür turizmi ve kültürel mirası olan Müze, Kaleler, Mağaralar gibi turistlerin çok ziyaret ettiği eşsiz bir kenttir. Almanları burada ağırlamaktan mutluyuz. Alanya'da daha fazla Alman vatandaşı görmek istiyoruz'' dedi.

Kaymakam Tanrıseven, Alanya'daki Almanlar dahil olmak üzere yerleşik yabancılarla zaman zaman bir araya geldiklerini ve onların her türlü taleplerini yerine getirdiklerini belirtti.

Almanya'nın Antalya Konsolosu Martin Vetter'in Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e yapmış olduğu ziyarette, Almanya'nın Ankara Büyükelçiliğinde görevli yetkililer, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati hazır bulundu.



Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 12:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83