MUHTARDAN TURİZMDEKİ KRİZİ AŞMA FORMÜLÜ

Turizmle ilgili sektör temsilcilerinden krizden çıkış önerisi gelirken Alanya Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top'da turizmdeki kriz ile ilgili bir öneri getirdi.

MUHTARDAN TURİZMDEKİ KRİZİ AŞMA FORMÜLÜ

 Alanya Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top'un önerisi şu şekilde:

banner111
'Bu yıl sezon çok kötü geçecek gibi görünüyor. Bunun sebebi ise tabiki rus uçak krizi, suriye savaş/mülteci krizi ve en önemlisi Avrupa ve İskandinav ülkelerinde Türkiye'de can güvenliği yok, sigortacılar sigorta yapmıyor gibi anti propagandalardır. Bu ön yargının bir an önce ortadan kaldırılması için bana göre Madonna, Pitbull, Beyonce, Taylor Swift ve Katty Perry gibi ünlü dünya şarkıcılarının ülkemize, Antalya'mıza ve Alanya'mıza davet edilip; düzenlenip, yapılacağı büyük bir konser ile en kısa zamanda Türkiye'mizin güvenli bir ülke olduğunu duyurmamız gerekmektedir. Böylece ülkemizde her turistin can güvenliğinin olduğunu, en modern tesislerimizle, kalifiteli personellerimizle, misafirperverliğimizle gerek kumsalı, güneşi, havası, yemekleriyle 30 Milyon turisti en mükemmel şekilde ağırlamaya hazır olduğumuzun mesajı verilecektir. Bu konserler Antalya, İzmir, İstanbul olarak 3 Büyükşehir'imizde yapılırsa ülkemiz böyle bir krizi atlatacaktır ve gereksiz propagandalar ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.

Buradan başta Kültür ve Turizm Bakanlığı'mızı, Sivil Toplum Örgütleri'ni, Yönetim yetkililerimizi, Alanya Belediyesi yönetimini, ALTİD, ALTAV, ALTSO gibi tüm odalarımızı ve derneklerimizi, Antalya Büyüşehir Belediyesi Kent Konseyini, Mahmutlar Muhtarı olarak göreve davet ediyorum. Herşey önce insanca yaşamak,insanca tatil yapmaktır. Gelin hep birlikte el ele verelim bu krizi hep birlikte atlatalım. '

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 14:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83