Alanya'da hedef 1000 kamera!

Başkan Adem Murat Yücel, Mart ayı meclis toplantısında AK Parti meclis üyelerinin ilçe genelinde yer alan parklara güvenlik kamerası takılarak MOBESE sistemine entegre edilmesi konusundaki önerisi üzerine kamera çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu.

Alanya'da hedef 1000 kamera!
Güvenlik kamerası konusunda emniyetin merkezde ve belediyenin ise 8 noktada ağı olduğunu belirten Başkan Yücel, “Şuana kadar 700’e yaklaşan kamera kontrol sistemimiz var. Yeni yapılan sosyal donatı alanları, parklarda kamera sisteminin temel altyapısını yapıyoruz. Bir yıldır planını yaptığımız Kale’nin tamamında kamera sisteminin onaya gönderdik. Onay çıktıktan sonra yüksek bir maliyetle Kalede tamamen kontrol altına alınacak. Bugüne kadar 300 kadar kameradan 700’e kadar çıkardık.  Hedefimiz Kale hariç 1000 kameraya ulaşmak” dedi. 
 
TEMATİK PARK ÖNERİSİ 

Yücel, İYİ Parti’den gelen tematik park oluşturulması için bugüne kadar heykel sempozyumlarında yapılan eserlerin bir parkta kimlikleri ile birlikte sergilenmesi konusunda “Bunu bir yere toplamaktansa şehrin kültürel açıdan ihtiyacı olan yerlerine dağıtıyoruz. Tematik olarak Kızılalan’da macera parkı yapılacak” dedi. Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar da meclise bilgi vererek “Şehrimizde bulunan tüm heykellerin kimler tarafından yapıldığını içeren plaket şuanda hazırlanıyor. Alanya haritası üzerine yerleştirilip broşür şeklinde dağıtılacak” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83