Alanya'da heyelan nedeniyle kapanan o yol açıldı

Süleymanlar Mahallesi heyelan meydana gelen yol, Alanya Hizmet Birimi Kırsal alan ekiplerinin yoğun çalışmalarının ardından trafiğe açıldı.

Alanya'da heyelan nedeniyle kapanan o yol açıldı
Alanya’nın kuzeyinde yer alan Süleymanlar Mahallesi yolunda heyelan meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan ekiplerinin daha önce yol genişletme çalışması yaptığı yolda iki gündür etkili olan şiddetli yağışların ardından yolda heyelan meydana geldi. Taş ve toprakla kapanan yol, Alanya Hizmet Birimi Kırsal alan ekiplerinin yoğun çalışmalarının ardından trafiğe açıldı. 

Değirmendere yolundaki sorun giderildi

Alanya Merkeze 7 km uzaklıkta bulunan Değirmendere Mahallesi’nde yağmur suyu gideri olarak dere ağzına konan büzün toprak ve taşla tıkanması sonucu mahalle yolunda adeta bir şelale meydana geldi. Yoğun yaşlar ardından oluşan şelale araç trafiğini olumsuz etkiledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Kırsal alan ekipleri bölgede çalışma yaparak taş ve toprakla tıkanan büzün içini temizledi ve yoldaki şelale görüntüsü ortadan kalktı. Değirmendere Yolu trafiğe açıldı.

Ekiplerimiz kısa sürede sorunları çözüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “İki gündür Alanya ve çevresinde etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle özellikle kırsal alanlarda toprak kayması ve yolların dere yataklarından geçen bölümlerinde yaşanan olumsuzluklar ekiplerimiz tarafından kısa sürede hallediliyor. Kırsal alan ekiplerimiz gece gündüz işlerinin başındadır. Yaşanan sorunlara anında müdahale ediyor.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 11:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83