Alanya'da Ulaş çöküyor, herkes seyrediyor

Alanya'da Ulaş çöküyor, herkes seyrediyor

Alanya'da gözler, Ulaş'ta sembol yapının kiracı Alanya Belediyesi veya D400 Karayolu'nu tehdit eden Karayolları Bölge Müdürlüğü arasında iki kurumdan hangisinin yapacağına çevrildi.

banner111


Orman Genel Müdürlüğü, Alanya’nın en gözde yerlerinden birisi olan Ulaş (Emirgan) Restoran ile o bölgede ormana ait araziyi Alanya Belediyesi’ne kiraya verirken, o bölgede sembol yapı ise yıkıldı. Yapının yıkılması nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğü’nün talimatıyla o alanda ekipler dün incelemelerde bulundu.

Ulaş Restoranın bulunduğu bölgenin Alanya Belediyesi’nde kiralık olması nedeniyle sembol yapının olduğu bölümün Alanya Belediyesi tarafından yeniden yapılması planlanıyor. Alanya Belediyesi’nde kiralık olan o bölgede yapının yıkılması D400 Karayolu’nu da tehdit ederken, o sembol yapının Alanya Belediyesi veya Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yeniden ele alınarak, yapılması gündemde. Orman Bölge Müdürlüğü, söz konusu yapının Alanya Belediyesi veya D400 Karayolu’nu tehdit etmesi nedeniyle Karayolları Bölge Müdürlüğünce yapılmasını amaçlıyor. Gözler, kiracı Alanya Belediyesi ile D400 Karayolu’nu tehdit etmesi sonucu Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün o yapıyı yapıp, yapmayacağına çevrildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83