Alanya'daki o ihale yine iptal

Alanya'daki o ihale yine iptal
Alanya Belediyesi tarafından yapılan ve tek kişinin katıldığı Sapadere Kanyonu ihalesiyle ilgili olarak Antalya 5. İdare Mahkemesi’nden iptal kararı çıktı. Kanyonun ilk işletmecisi Şefik Bahçe'nin açtığı dava sonrası ihale altıncı defa iptal oldu.

Alanya'nın doğa turizmi adına önemli bölgelerinden birisi olan Sapadere Kanyonu'nun işletme ihalesi Antalya 5. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Daha önce yürütmeyi durdurma kararı veren mahkeme, ihalenin kesin olarak iptali yönünde son kararını verdi.
Alanya Belediyesi tarafından altı kez ihaleye çıkartılan Sapadere Kanyonu için son ihaleye 20 milyon lira ciro şartı getirilmişti. Bu nedenle ihale tek kişinin katılımıyla yapılmış ve ihaleyi Bilal Göçmeç kazanmıştı. Kanyonun ilk işletmecisi Şefik Bahçe'nin tek kişilik ihalenin iptali için açtığı dava sonuçlandı ve Sapadere Kanyonu ihalesi bu kez mahkeme tarafından altıncı defa iptal oldu.
Alanya Belediyesi'nin ihale şartlarını yenileyerek, önümüzdeki süreçte tekrar ihale yapması beklenirken sonucun ne olacağı şimdiden merak konusu oldu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2020, 10:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83