Alanya'dan Triatlon Federasyonu'na tepki yağıyor

Alanya'da uzun yıllardır yapılan ve iptal edilen Triatlon'un iptal edilmesine Alanya halkı büyük tepki gösterdi.

Alanya'dan Triatlon Federasyonu'na tepki yağıyor
Alanya'da 27 yıldır aralıksız yapılan ve bu yıl iptal edilen Triatlon Alanya'nın büyük bir kaybı olarak son günlerine en çok tartışılan konuşarından birisi olmuş durumda. Alanya halkı Alanya'daki yarışları iptal eden Triatlon Federasyonu'na tepki gösteriyor.

Emlakçı Emrah Yeşilkaya Triatlon Federasyonu'na sosyal medya üzerinden tepki gösterdi ve, "Triatlon yarışları ile özdeşleşen Alanya'nın, Avrupa ve Dünya Triatlon Federasyonları'nın sayfalarındaki takvimlerinden kaldırılması Alanya'nın uğaratıldığı büyük kayıplarından birisi daha olarak kayıtlara geçmiştir. Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik'in "Avrupa ile çalışmak istemiyoruz" gerekçesi ile bu durumu açıklaması ise talihsizliğin ta kendisidir. Alanya'nın duayenlerinin bu konuda yapacakları açıklamaları tüm kamuoyu merakla beklemektedir. Durmak yok Arapyol'a devam. Arap Milliyetçiliğiniz hayırlı olsun sizlere." dedi.

Gökbel Güreş Ağası ve Turizmci İşadamı Kerim Yılmaz'da federasyona tepki gösterenler arasında. Yılmaz, "Bu organizasyonlar Alanyamızın tanıtımı için çok önemlidir. Alanyamızla özdeşleşmiştir. Kaç ay önceden dünyanın çeşitli yerlerinden arayıp soranlar var yazıktır günahtır yıllardır verilen emeklere." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83