Alanya'dan Vali'ye davet mektubu

Alanya'da resim konusunda oldukça yetenekli olan 11 yaşındaki Rana ilk resim sergisine Vali Müir Karaloğlu'nu davet etti.

Alanya'dan Vali'ye davet mektubu
Alanya Şükrü Mülazımoğlu Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Rana Kuru 16 Nisan saat 14.00'da Alanya Kültür Merkezinde bir sergi açıyor. Oldukça yetenekli olan miniğin ilk kişisel sergisi Alanya'da merakla beklenirken, Rana Antalya Valisi Münir Karaloğlu'na yazdığı mektupla gündeme geldi.

KARALOĞLU'NU DAVET ETTİ

Vali Karaloğlu'na bir mektup yazarak sergiye davet eden Rana mektubunda şu ifadeleri kullandı:

Sayın Valim;
Benim adım Rana Kuru. 11 yaşındayım. Şükrü Mülazımoğlu Ortaokulu 6. sınıf öğrencisiyim. Resim konusunda oldukça yetenekliyim. 16 Nsan 2018 günü saat 14.00'de Kültür Merkezinde ilk kişisel resim sergimi açacağım. Açılışa gelmeniz beni çok mutlu eder. Davetiyemi verdiğim önemli kişiler referans istiyor. Benim referansım yok. biz küçük, sade bir aileyiz. Gelmenizi çok çok çok istiyorum."

KARALOĞLU HERKESİ DAVET ETTİ

Alanya'dan aldığı mektup karşısında oldukça mutlu olan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Bu başarıyı alkışlıyorum. Henüz 11 yaşında olan Alanya Lükrü Mülazımoğlu Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Rana Kuru kızımızdan bir mektup aldım. İlk kişisel sergisini açıyor. 

Rana kızımızı tebrik ediyor, herkesi bu başarıyı paylaşmaya, sergi açılışında davet ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2018, 07:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83