Alanya gece hayatında flaş gelişme!

Alanya gece hayatının popüler mekanlarından olan Robin Hood, Latino Club, Miami Club ve Tunnel Bar işletmecisi Bayram Alaşkan, ortağı Erdal Akgün ile yollarını ayırdıklarını açıkladı

Alanya gece hayatında flaş gelişme!
Uzun yıllardır Robin Hood Disco, Latino Club, Miami Club ve Tunnel Bar'ın işletmeciliğini birlikte yapan Bayram Alaşkan ve Erdal Akgün'ün ortaklığı sona erdi. Ortaklardan Bayram Alaşkan sosyal medya hesabından konuya ilişkin yayınladığı paylaşımında, Erdal Akgün ile uzun yıllar süren ortaklıklarını bitirdiklerini ifade etti. Alaşkan paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Erdal Akgün ile olan ortaklığım, bugün itibariyle sona ermiştir. Robin Hood ve Latino Club şahsıma, Tunnel Bar ve Miami Club ise kendisine geçmiştir. Herkese hayırlı olsun. Kamuoyunun bilgisine."

AKGÜN AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Alaşkan'ın açıklaması sonrası Erdal Akgün'ün kızı Avukat Ezgi Akgün Biber'de bir açıklama yaptı. Avukat Akgün, "Robin Hood ve Latino Clup ile olan ticari ortaklığımız ve Bayram Alaşkan'la olan kader ortaklığımız sona ermiştir. Allah herkese hakkında hayırlısını versin. Sahibi olduğumuz Tunnel Bar ve Miami Clup çok yakında yeni yüzüyle hizmetinizde." dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 14:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83