Alanya halkı 'Zeytin Dalı Konvoyu' yapacak

Afrin'de operasyon yapan askerlerimize destek olmak için konvoy yapmak isteyen Alanya halkı adına Alanya'nın iki muhtarı Kaymakamlığa başvuru yaptılar.

Alanya halkı 'Zeytin Dalı Konvoyu' yapacak
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Operasyonu son hızıyla sürüyor. Afrin'de destan yazan Mahmetçiklerimize destek olmak isteyen Alanya halkı da konvoy yapmaya hazırlanıyor.

Alanya'da bir çok vatandaşın istediği 'Zeytin Dalı Konvoyu' için bugün ilk adımı Konaklı Mahallesi Muhtarı Osman Kaya ve Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz attılar. 

KONVOY 4 MART'TA OLACAK

Vatandaşların isteğini yerine getirmek isteyen iki muhtar Alanya Kaymakamlığına bir dilekçe yazarak konvoy yapmak istediklerini belirttiler. Alanya Kaymakamlığına yazılan dilekçe de şu ifadelere yer verildi:

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Zeytin Dalı isimli Afrin'deki terör ve şer odaklarının temizlenmesine yönelik yapılan operasyona destek amacıyla halkımız tarafından konvoy yaparak manevi destek sağlanması hususunda yoğun bir talep bulunmakta olup, bunun için Konaklı ve Elikesik Muhtarlıkları olarak 4 Mart 2018 tarihinde saat 10.00'da Konaklı'dan başlayıp, Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ile bitecek konvoya izin talep etmekteyiz."

KAYMAKAMLIĞIN YANITI BEKLENİYOR

Konuyla ilgili dilekçe Kaymakamlığa teslim edilirken, Kaymakamlığın ilgili kurumlarla görüşerek bu isteğe olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 12:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83