Mesut Bakkal resmen imzayı attı!

Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı..

Mesut Bakkal resmen imzayı attı!
Aytemiz Alanyaspor Kulüp Tesislerinde gerçekleşen imza törenine kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Mesut Bakkal katıldı. Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal'ın yardımcılığını Çağdaş Çavuş, Sedat Bayrak, Ramazan Çelik, analiz uzmanı Murat Çalış ve kaleci antrenörü Abdullah Kılıç olacak.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmaya görevinden ayrılan teknik direktör Hikmet Karaman’a camia adına teşekkür ederek başladı. Teknik Direktör Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardıklarını belirten Çavuşoğlu, “Kendisine ‘hoş geldiniz’ diyorum. Camiamıza hayırlı olsun. Allah utandırmasın. İnşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda hep birlikte hedeflediğimiz noktada ligi bitiririz” dedi.

Teknik Direktör Mesut Bakkal ise “Düzen ve işleyiş olarak Türkiye’de böyle kulüplerin olması taraftarıyım. Beni tercih ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Alanya çok güzel bir yer. Kaliteli bir takım olduğuna inandığım için buradayım. Bazı oynamalar yaparak takımı eski gücüne kavuşturacağız. Pozitif bir ortam var. İşimizin çok kısa süreli ancak zor bir süreç olacağını düşünüyorum. İyi başlayıp iyi bitirmeliyiz. Gençlerbirliği ile buraya gelmiştim. Coşkulu bir taraftar var ve onlarsız olmaz. O coşkuya ihtiyacımız var. Futbolu seven ve futboldan anlayan bir taraftar olduğuna inanıyorum. Bu cendereden hep birlikte çıkacağız.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 14:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83