Alanya HEP'te kolonyalı tedbir

Alanya HEP'te kolonyalı tedbir
Toplumsal sorunları herkesin gözünde daha görünür kılmayı ve farkındalık yaratmayı hedefleyen Alanya HEP Üniversitesi Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu (SASST) öğrencileri tüm dünyada büyük etki gösteren corona virüsü ve el hijyeni konusunda çalışmalar gerçekleştirdi. 

El hijyeninin nasıl sağlanması gerektiğine ve virüslerden nasıl korunulacağına dair bilgilendirme yapan öğrenciler, üniversite içerisinde kolonya dağıtarak konunun önemine dikkat çektiler. 

Topluluk öğrencileri:"Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını, gerekli önlemler alınmadığı durumlarda hayati tehlikeye neden olabiliyor.

Hastalığa yakalanma ve bulaşmasını önlemek için en önemli konu el hijyeni. Biz de bu konuya dikkat çekmek için üniversite içinde kolonya ikramında bulunduk. Herkesin bu süreçte öncelikli olarak hijyen konusuna dikkat etmesini önemle rica ediyoruz. 

Ayrıca üniversitelerin tedbir amaçlı tatil edilmesi konusunda bütün öğrenci arkadaşlarımızın dikkat etmesi gerekmekte. Bu süreçte herkesi kalabalık yerlerden uzak durmaları konusunda tekrar uyarmak istiyoruz" dediler.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2020, 10:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83