Alanya için yeni uyarı

Meteoroloji’den Antalya için kar ve yağmur uyarısı geldi

Alanya için yeni uyarı

 Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın sahil kesimlerinde sağanak yağış, iç kesimlerde ise kar uyarısında bulundu. 

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Antalya ve çevresinin yarın sabahtan itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına gireceğini duyuruldu. Açıklamada, yağışların sahil kesiminde sağanak ve gök gürültülü sağanak, iç kesimlerde ise kar şeklinde olacağı belirtildi.
Meteoroloji, yağışların, 28 Aralık Çarşamba günü Antalya'nın Manavgat, Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde kuvvetli yağmur; İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçeleri ile Isparta il genelinde yoğun kar yağışı şeklinde olacağının tahmin edildiğini kaydetti.
Açıklama "İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde 29 Aralık Perşembe günü de yoğun kar yağışı şeklinde görülecek yağışların 30 Aralık Cuma günü etkisini azaltması beklenmektedir. Trafikte aksamalar başta olmak üzere, buzlanma ve don olayı gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 15:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83