Alanya Kalesi'nin saatleri değişti

Alanya'da Kalesi'nin açılış ve kapanış saatlerinde düzenleme yapıldı.

Alanya Kalesi'nin saatleri değişti
Geçtiğimiz günlerde Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katılımları ile Alanya Kalesi Toplantısı düzenlenmişti. Toplantıda söz alanya Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, taksici esnafının bir sorununu dile getirerek Kale'nin giriş ve çıkış saatlerinin uzatılmasını istemişti. 

19.30'DA KAPANACAK

Çalış'ın bu talebi kısa zaman sonra kısmen de olsa gerçekleştirildi.

Yeni alınan karara göre Alanya Kalesi artık 19.30'da kapanacak. Kısa süre uzatılan kapanış saatinin önümüzdeki günlerde biraz daha uzatılacağı ve teleferik ile eşdeğer saatlere göre ayarlanacağı vurgulandı. Alanya Kalesine müşteri götürecek taksiciler için büyük bir fırsat olacak olan bu gelişme ise Alanya Kalesinin ışıklandırma sisteminin yapılmasından sonra faaliyete geçecek.

ÇALIŞ 'HAYIRLI OLSUN' DEDİ

Konu hakkında konuşan Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış şu ifadeleri kullandı:

"Değerli meslektaşlarım Alanya kalesi kapanış saatleri (gişe bilet alışı) bu gün itibarı ile saat 19.15'e kapanış ise 19.30'a kadar uzatılmıştır. İnşallah Kale içi ışıklandırması yapıldığı andan itibaren de telefrik kapanışı ile paralel kapatılması uygulaması da hayata geçirilir. Uygulamanın esnafıma hayırlı olmasını temenni eder, kazasız ve bereketli kazançlar dilerim."

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 09:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83