"Alanya-Kıbırs Feribotu sözünü aldım"

Ankara'da olan muhtarlardan Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top Kıbrıs-Alanya feribotu için ve Alanya-GZP İzmir ve Kıbrıs uçak seferleri için söz aldığını söyledi.

"Alanya-Kıbırs Feribotu sözünü aldım"
Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Temsilcisi Emine Keyaoğlu önderliğinde Alanya'nın 40 muhtarının Ankara çıkarması bugün sona erdi. Ankara'da TBMM Binası'nı gezen muhtarlar, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı İbn-i Sina Hastanesi'nde ziyaret ettiler. Anıtkabir'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk için dua eden muhtarlar THK'yı da ziyaret ettiler. 

Yaklaşık 40 Alanyalı muhtar geziden oldukça mutlu bir şekilde ayrıldı. Gezinin en güzel yeri ise TBMM ziyareti sırasında muhtarlar Antalyalı Milletvekilleri ile görüşme fırsatı buldular. AK Parti'den İbrahim Aydın, Atay Uslu, Mustafa Köse ve Gökçen Özdoğan Enç ile CHP'den Niyazi Nefi Kara ve Çetin Osman Budak muhtarları dinledi. Sorunlarını anlatan muhtarlar milletvekillerinden bir çok söz aldılar. 

MAHMUTLAR'A NOTER SÖZÜ

Geziye katılan isimlerden Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top milletvekilleri ile yaptığı görüşmelerde sözler aldığını söyledi. Gezinin oldukça verimli geçitiğini belirten Muhtar Top, "Milletvekillerine sorunlarımızı aktarma fırsatı bulduk. Bende mahallemin en büyük sorunlarından birisi olan noter sözünü gündeme getirdim. Milletvekillerimiz konuyla ilgileneceklerini söylediler ve söz verdiler. Umarım bu mesela hallolur ve vatandaşlar noter için Alanya'ya kadar gitme zahmetinden kurtulurlar." dedi.

KIBRIS'A HEM FERİBOT HEM UÇAK

Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top toplantılarda Alanya'dan Kıbrıs'a feribot seferleri yapılmasını da dile getirdiklerini de söyledi. Milletvekillerinin hepsinin konuya sıcak baktığını belirten Top, "Alanyamız için gerçekten yeni bir soluk olur. Turizm için oldukça faydalı olur. Kıbrıs ve Alanya arasında feribot seferleri içinde söz aldık." dedi.

GZP-Alanya havalimanın gelişmesi gerektiğini belirten Muhtar Top, "İlk etapta milletvekillerimizden Kıbrıs ve İzmir seferleri için destek istedik. Onlar da bu konuyu görüştüklerini söylediler." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 10:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83