Alanya muzu askerlerimize ulaştı

Alanya'dan, Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli Mehmetçik için 11 ton muz gönderildi. Muz yüklü kamyon, Kilis’te askerlerimize teslim edildi.

Alanya muzu askerlerimize ulaştı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hali’ndeki komisyoncular, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli Mehmetçik için kamyon dolusu Alanya muzu hazırlamıştı. Komisyoncular tarafından yaklaşık 11 ton muzun yüklendiği kamyonun önüne ’Alanya halcilerinden Afrin’e destek’ ve ’Hedef kızıl elma ’ yazılı pankartlar asılmıştı. O kamyon Kilis'e ulaştı ve muzlar askerlerimize teslim edildi. Mehmetçik Alanya'ya teşekkür etti.

“Moral olabilirsek ne mutlu bizlere”

Alanya Hal Komisyoncular Derneği Başkanı Adem Kaya, Afrin’de görev yapan askerlere manevi destekte bulunmak için böyle bir organizasyonu düzenlediklerini söyledi. Kaya, ”Askerimiz düne kadar kendi topraklarımızda ne yapıyorsa şimdi de sınır dışında ülkemizin başına bela olmaya çalışan terör belasının kökünü kurutmak adına Afrin’de çarpışıyor. Bizde onlara biraz da olsa moral vermek için böyle bir organizasyon düzenledik. Askerimize bir nebze moral olabilirsek ne mutlu bizlere” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 10:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83