Alanya'nın gözü bu ihalede

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin tarafından projesi hazırlatılan Alanya'nın yeni hal ihalesi 11 Ekim Salı günü (yarın) yapılacak. ALTSO Başkanı Şahin, "Alanya hal sektör temsilcilerinin talepleri dikkate alınarak hazırlanan projenin ihaleden sonra da takipçisi olmaya devam edeceğiz. Alanya’mıza hayırlı olsun" dedi

Alanya'nın gözü bu ihalede

 Şahin hayata geçirdikleri çok sayıda proje içerisinde bu projenin de bölge ekonomisine çok büyük katkılar sağlayacağını belirterek, “Bölge tarımı bu projenin tamamlanması ile çıta atlayacaktır. Onlarca yıldır beklenen modern hal inşallah en kısa sürede hayata geçirilecektir” dedi.

banner111
ALTSO Başkanı Şahin, Türkler Mahallesi'nde 160 dönüm arazi üzerine yapılacak 157 dükkan, sosyal alan, cami, otopark ve diğer gerekli tesisleri içinde barındıracak projenin  yer tesliminden sonra 600 gün içerisinde tamamlanmasını beklediklerini söyledi. Şahin modern bir kompleks şeklinde planlanan projenin içerisinde market, berber, kasap gibi çeşitli iş yerlerinin de yer alacağını hatırlattı.  

Halin sahibinin özel firma değil Antalya Büyükşehir Belediyesi olacağını da dile getiren Şahin, “Tüm detaylar esnafımızın ihtiyaçları dikkate alınarak hesaplandı. Bu projeyi görev süremiz içerisinde ihaleye çıkarabilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Alanya’mıza hayırlı olsun” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 17:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83