Ahmet Arslan'a plaket

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, lisanslı sporcumuz milli atlet Ahmet Arslan'a başarılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Arslan'ın en son dünya 3'üncüsü olduğunun altını çizen Başkan Çavuşoğlu, "Kendisi ile ne kadar gurur duysak az" dedi.

Ahmet Arslan'a plaket

 Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Bulgaristan'da düzenlenen Dünya Dağ Koşusu'nda 3'üncü olan milli atletimiz Ahmet Arslan'a başarılarından dolayı plaket verdi. Kulübümüzün haftalık yönetim kurulu toplantısından önce yapılan plaket töreninde konuşan başkanımız Çavuşoğlu, başarılı sporcumuz Ahmet Arslan ile gurur duyduklarını söyledi. Milli atletimiz Arslan'ın kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Çavuşoğlu, "Ahmet koşuyu bırakmak üzereyken kendisini ikna ederek geri döndürdük. Bunu 

banner111
başarabileceğini söyledik. Nihayetinde kazandığı başarılarla milli takımımıza girmeye hak kazandı. Sonrasında Avrupa Şampiyonlukları ve dünya 3'üncülüğü elde etti. Ahmet bizim sevdiğimiz, güvendiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi bize verdiği sözleri tutarak başarılı oldu. Önümüzdeki süreçte kendisine olan desteğimiz artarak devam edecek. Başarılarının devamını diliyorum" dedi. 


GERİ DÖNÜŞÜ BAŞLATTIM

Milli sporcumuz Ahmet Arslan ise "2016 benim için çok iyi geçti. Başarılı bir sezonu geride bıraktım. 2014 ve 2015 yılında Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalyadan uzak kalmıştım. 
2016 yılına başlarken hedefim madalya alabilmekti. İlk olarak Avrupa Şampiyonası'nda 3'üncü oldum. Sonrasında dünya şampiyonasında da 3'üncü olarak iyi bir netice elde etti. Bunun yanında özel yarışmalarda da çok sayıda birincilik elde ettim. Redbull 400 yarışlarında 3 kez şampiyon oldum. Ülkeme ve 
Alanya'mıza bu başarıları kazandırdığım için çok mutluyum. Bu başarıları kazanmamda kulübüm Aytemiz Alanyaspor'a, başkanımız Hasan Çavuşoğlu'na ve tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl hedefim Avrupa Şampiyonası'nı kazanmak. 2007 ve 2012 yılları arasında 6 kez üst üste Avrupa Şampiyonu olmuştum. 2013 yılında Avrupa 3'üncüsü oldum. 2014 ve 2015 yıllarında da şampiyonlardan uzak kaldım. Bu yıl Avrupa 3'üncüsü olarak bir geri dönüşü başlattım. Önümüzdeki yıl Avrupa Şampiyonası'nı kazanarak bu geri dönüşü tamamlamak istiyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 11:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83