'ALANYA'NIN SESİNİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DUYURACAĞIZ'

TRT Antalya İl Müdürü Mehmet Buğra Şahin, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

'ALANYA'NIN SESİNİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DUYURACAĞIZ'

 

banner111
TRT Antalya Bölge Müdürü Mehmet Buğra Şahin ve TRT Antalya Haber Müdürü Ahmet Öcal, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret ederek, Alanya'da yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

2014 Yılı Kasım ayında TRT Antalya İl Müdürlüğüne atanan Mehmet Buğra Şahin, Antalya Bölgesinde yapmış oldukları çalışmalar ve Alanya için yapmayı planladıkları projeler hakkında Kaymakam Tanrıseven'e bilgi verdi.

ŞAHİN "AMACIMIZ BÖLGENİN SESİNİ DUYURMAK"

TRT olarak Antalya ve Alanya'ya ayrı bir özen gösterdiklerini belirten Müdür Şahin, "Yurt dışında İstanbul’dan sonra en bilinen şehir Antalya. Antalya’da ciddi bir potansiyel var ve TRT olarak Antalya ve Alanya'ya ayrı bir özen gösteriyoruz. Halkın beğenilerine cevap vermek durumundayız. Amacımız bu bölgenin ve Alanya'nın sesini duyurabilmek. Alanya çok özel bir yer” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN "ALANYA DÜNYANIN VE TÜRKİYE’NİN EN GÖZDE KENTİ"

Ziyarette, Alanya ile ilgili haberlerin her zaman ilgi topladığını dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’nın yılda 3 milyonu aşkın turisti ağırladığını ifade etti. Alanya’nın dünyanın ve Türkiye’nin en gözde kentlerinden biri olduğunu belirten Kaymakam Tanrıseven, Alanya ile ilgili haberlere ve yayınlara TRT'de yer verilmesinin önemli olduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı TRT Antalya İl Müdürü Mehmet Buğra Şahin teşekkür etti.






Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 15:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83