Alanya polisine büyük sürpriz

Türk Polis Teşkilatının 172'inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle Avsallar Halıcı Orhan İlk ve Orta Okulu tarafından okula davet edilen polislere sürpriz yapıldı.

Alanya polisine büyük sürpriz
Türk Polis Teşkilatının 172'inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle Avsallar Halıcı Orhan İlk ve Orta Okulu Müdürü Yüksel Şeker, "Öğretmen ve öğrencilerimizin size sürprizleri var, sizleri okulumuza bekliyoruz" şeklinde bir davetle polisleri okula davet etti. Polisler Avsallar Halıcı Orhan İlk ve Orta Okuluna gittiklerinde büyük bir sürprizle karşılaştılar.

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler polisleri okul girişinde müthiş bir sevgi seliyle karşıladılar. Polislere moral verdiler. Bir çok polis memuru bu sürprizle ilgili "Hayatımız boyunca bu anı unutmayacağız" dediler. Öğrenci ve öğretmenlerin büyük emekleri ile hazırlanan etkinlikler, okunan şiirler ve oynanan oyunlar polisleri duygulandırdı ve onure etti. Polis memurları için meslek hayatlarında unutulmaz bir anı oldu.  

Yapılan açıklamada, "Bizleri büyük bir coşku ve sevgiyle karşılayan, başta değerli okul Müdürü Sayın Yüksel Şeker'e, öğretmenlerimiz Aysun Avan, Okan Şenal, Hilal Bulut, Tuğba Aytaç, Ahmet Akkoç, Adem Tekin, Hüseyin Yüksek, Hacer Bolat, Süreyya Durmaz, Yıldız Tuyun, Ozan İsmail Kara, Feyzullah Narin, Fatih Şahin, Ferit Karaca, Adem Karasoy, Eda Toktaş Dolu, Merve Özen, Nilgün Kurt, Naim Şayir, Zeynep Ruken Duran, Ümmü Kurnaz, Selma Kasım, Emine Günay'a, tüm öğrenciler, saygı değer anne ve babalarına ve isimlerini sayamadığımız herkese bu anlamlı etkinlikleriyle biz polisleri onurlandırdıkları için Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." denildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83