Alanya sahillerine acil müdahale

Mevsimsel hava şartlarına bağlı olarak son günlerde Galip Dere Halk Plajı’nda denizin dalga hareketleriyle birlikte sahilde biriken kirliliklere Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve ALTİD ekiplerince müdahale edildi.

Alanya sahillerine acil müdahale
Yoğun yağmur yağışı ve fırtına ile birlikte deniz içinde biriken kirliliklerin sahile vurması sonucu açığa çıkan kirlilikler, ekipler tarafından anlık müdahale ile temizlendi. Sahile vuran kirliliğin yoğun olarak ot, çalı ve ağaç parçaları gibi atıklar olduğunu ifade eden Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş, bu tip durumlarda acil durum ekipleri tarafından anlık müdahalenin yapıldığını vurguladı.

“YAZ AYLARINDA DENİZLERİMİZİ KORUMALIYIZ”

Çevrenin korunması ve kontrol altında tutulmasına dair yürütülen çalışmalara vatandaşlarımızın da tam desteği ile devam etmek istediklerini belirten Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş; “Özellikle yaz aylarında denizlerimizin korunmasına dair yürütülen tüm çalışmalara tam destek sağlanması, kış aylarında yaşanması muhtemel bu gibi durumların önlenmesinde önemli rol oynayacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 15:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83