Alanya'yla ilgili yalan haber ve paylaşımlara tepki

Alanya'yla ilgili yalan haber ve paylaşımlara tepki

Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı (ALTAV) ile Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Alanya’da bir grup Suriyelinin denize girerken ‘Allahuekber’ sloganları attıkları videonun ilçe ile ilgisi bulunmadığını söyledi. 

İşte Alanya'yla ilgili yapılan yalan paylaşım

banner111

Twitter’da ve bazı haber sitelerinde yayınlanan görüntülerin kendini bilmez bazı kişilerin Alanya’nın imajını olumsuz etkilemek için başlattığı bir karalama kampanyası olduğunu vurgulayan ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

“Kurban Bayramı tatilinde, diğer tüm tatil beldelerinde olduğu gibi yoğunluk yaşadık. Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli bölgelerinden bir buçuk milyona yakın misafir ağırladık. Hala da yoğun ve güzel bir turizm sezonu geçiriyoruz Alanya olarak. Ancak çeşitli basın yayın organlarında görmüş olduğumuz bir yalan haber bugün bizleri üzdü. Haberde bir plaj videosu paylaşılmış ve denizin içinde ‘Allahuekber’ sloganları atan Suriyelilerin olduğu, olayın Alanya’da gerçekleştiği anlatılmış. Bu haberin şehrimiz ile en ufak bir ilgisi yoktur. Kendini bilmez bazı kişilerin, şehrimizin imajını olumsuz etkilemek için başlattığı bir karalama kampanyasıdır. Olay başka bir şehrin plajında gerçekleşmiştir. Alanyalılar olarak bu yalan haberi üzüntü ve esefle karşıladığımızı belirtmek isterim. Biz Alanya’da son derece güvenli ve huzurlu bir ortamda tatil hizmeti vermeye devam ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2021, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83