“Alanya’da trafik canavarlığının önüne geçelim!”

ALTSO Konferans Salonu’nda Alanya Motospor Kulübü tarafından düzenlenen seminere katılan Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, “Biz ne kadar ceza yazarsak yazalım, ceza yiyen vatandaş sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Alanya’da trafik canavarlığının önüne geçelim” dedi.

“Alanya’da trafik canavarlığının önüne geçelim!”

Alanya Motospor Kulübü tarafından ilkyardım eğitimi gerçekleştirildi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’ndaki eğitime Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haşim Çakmaklı, Alanya İlce Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Asayiş Büro Amiri İsa Arı, Devriye Ekipler Amiri Yusuf Yıldız ile emniyet ve jandarma teşkilatlarının mensupları katıldı.

banner111

Eğitimin açılış konuşmasının yapan Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun, bir bilginin kaza anında bir vatandaşı hayata bağlayabileceğini söyledi.

“YAZIN SAYI 70 BİNİ BULUYOR”

Sonra eğitime katılan emniyet ve jandarma teşkilatı temsilcilerine plaketleri verildi. Plaketini almadan önce konuşma yapan Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haşim Çakmaklı, “150 bin civarında kayıtlı aracımız var.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83