"İhmal edilen Alanya için büyük hayaller kurduk"

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi saha çalışmalarını dün tamamlayan Millet İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez Mahmutlar halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

"İhmal edilen Alanya için büyük hayaller kurduk"

Millet İttifakı’nın İYİ Parti’den Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez dün seçim çalışmalarını tamamladıktan sonra Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan İYİ Parti’nin seçim ofisine gitti. Burada Mahmutlar halkı tarafından çoşkuyla karşılanan Sönmez, seçim ofisine gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi. 

BÖCEK’TEN SÜRPRİZ ZİYARET

banner111

Gazipaşa’da bir seçim ofisinin açılışına katılan Millet İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Sönmez ve İYİ Partilileri Mahmutlar’daki seçim ofisinde ziyaret etti. Sürpriz ziyaret karşısında Sönmez ve ekibi oldukça mutlu oldu.

“İHMAL EDİLEN MAHMUTLAR İÇİN HAYALLARİMİZ VAR”

Gecede konuşma yapan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “Biz yola çıkarken çok büyük hayaller kurduk. İhmal edilen Mahmutlar için, ihmal edilen Alanya için oldukça büyük ve güzel hayaller kurduk. Büyük hayaller, ancak büyük insanlarla gerçekleşir. Bunun içinde Alanya’da Abdullah Sönmez’le, Antalya’da Muhittin Böcek ile yola çıktık” dedi.

Yücel Apaydın’ın konuşmasının ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ise Sönmez’in Mahmutlar Seçim ofisinde vatandaşlarla buluşacağını duyduğunda uğramak istediğini dile getirerek; “Gazipaşa programımızın ardından; Abdullah Başkan’ın Mahmutlar seçim ofisine uğrayacağını arkadaşlarımızdan öğrendim. Arkadaşlarım “Seçim Ofisi yol üzerinde uğrayalım mı?” deyince seve seve uğrarım dedim. Bu coşkulu atmosfer için vatandaşlarımıza, kıymetli Alanya’ya teşekkür ederim” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’in konuşmasının ardından mikrofonu alan Sönmez’in konuşması tezahüratlarla ve alkışlarla sık sık kesildi. İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez konuşmasında , “Bu akşam burada bu güzel organizasyonu yapan ve bu sürprizi hazırlayan siz değerli halkımıza çok teşekkür ederim. Allah’ın izniyle olmazsa olmaz bu seçimi alacağız. Bu baskı ortamında dahi gösterdiğiniz destekle ve kazanmamız için ettiğiniz dualarınızla başaracağız. Alanya’nın doğusundan batısına her yer aynı hizmeti alacak. Herkes Alanya’da eşit hizmet alacak. Sayın Muhittin Böcek’e ziyareti için çok teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 16:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83