Alanya’da yayla yolları genişletiliyor

Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yaylalara ulaşımı kolay hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Alanya Kadıyakası ve Samsa yaylalarında asfalt çalışması başlatan ekipler. Çamlıca Yayla yolunu da genişletiyor.

Alanya’da yayla yolları genişletiliyor
Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaz aylarında yoğun olarak kullandığı yayla yollarını ihmal etmiyor. Yayla yollarını konforlu ve güvenli hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Alanya ilçesinde Kadıyakası ve Samsa yaylası yolunda asfalt çalışması yürütüyor. Ayrıca Toros Dağları’nın zirvesinde bulunan Çamlıca Yaylası’nda ise yolun dar olması ve yaşanan sıkıntılar neticesinde mahalle sakinlerinin talebiyle genişletme çalışmaları başladı. 6.5 km olan yol, genişletilip altyapısı tamamlandıktan sonra asfalt programına alınacak. 

Başkan Türel’e teşekkür 

Çamlıca Muhtarı Nezihi Ünalan, “Yayla yolumuz çok dar ve toz topraktı. Genişletilip asfaltlandıktan sonra daha kolay yaylamıza ulaşabileceğiz. Rahat edeceğiz. Bize bu hizmeti getiren Başkan Menderes Türel ve ekibine teşekkür ediyoruz.“ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 12:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83