Alanya’daki kardeş cinayetinde mide bulandıran ilişki

Alanya’da ‘namus meselesi’ nedeniyle çıktığı iddia edilen kardeş cinayetindeki mide bulandıran detaylar bir bir ortaya çıkıyor. Cinayet zanlısı Yılmaz Y’nin Avukatı Ümit Tuğ olayla ilgili açıklama yaptı.

Alanya’daki kardeş cinayetinde mide bulandıran ilişki

alanyaadres.com/ÖZEL HABER

Geçen pazartesi günü akşam saatlerinde Alanya’da ‘namus meselesi’ iddiasıyla 39 yaşındaki Yılmaz Y. , kendinden 5 yaş büyük ağabeyi Zeydin Y.’yi  tabancayla vurarak öldürmüştü. Olayın ardından yakalanan ve  kardeşinin öldürdüğü itiraf eden ve namus meselesi yüzünden olduğunu ileri süren Yılmaz Y. emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanmıştı.

OLAYLA İLGİLİ MİDE BULANDIRAN DETAY

Tutuklanan Yılmaz Y’nin davasını üstlenen ve olayla ilgili açıklama yapan Avukat Ümit Tuğ, “Tosmur Mahallesi’ndeki ölümle sonuçlanan silahlı saldırının şüphelisi Yılmaz Y. eşi Senem Y’den ağabeyi ile olan ilişkisinden dolayı 8 ay önce boşanmıştı” dedi. Boşanmanın ardından yine de aile arası skandal ilişkinin öğrenilmesiyle birlikte şok geçiren Yılmaz Y’nin eski eşini darp ettiğini belirten Avukat Ümit Tuğ, “Yılmaz Y. eski eşini darp ettiği için Alanya 4. Asliye Ceza mahk. davası derdest olup devam etmektedir. Ölen Zeydin Yuşan ile Şüpheli kardeş Yılmaz arasında aile içi aldatma ve ilişkinin varlığı sakinleşemeyen taraflar arasında tehdit olgusu oluşturmuş ve elim hadise meydana gelmiştir. Taraflar arasındaki karşılıklı husumet 8 aydan beri devam ettiği bilinmektedir” şeklinde konuştu.

banner111

 


Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 16:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83