Alanya teşkilat binasında ilk mesai

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı yeni hizmet binasına resmen taşındı. Başkan Toklu yapımı tamamlanan yeni hizmet binasında ilk mesaisini gerçekleştirdi.

Alanya teşkilat binasında ilk mesai

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı’nın çevre yolu üzerinde yapılan yeni binası hizmete başladı. Çalışmaların son aşamaya geldiği binada İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün ilk mesailerini gerçekleştirdiler.

banner111

İLK ZİYARET HATAYLILARDAN

Yeni hizmet binasının ilk misafirleri Hataylılar Derneği Başkanı Abdullah Alkan ve dernek yöneticileri oldu. Başkan Toklu’yu yeni binada ziyaret eden Hataylılar Derneği yönetimi binayı gezerek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yeni düzenlenen toplantı odasında yapılan görüşmede bugüne kadar Başkan Toklu ve ekibi ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Dernek Başkanı Alkan, “Yeni hizmet binası Ak Parti’ye ve tüm Alanya’ya hayırlı olsun. Yeni bina ile birlikte Ak Parti’nin Alanya’da yaptığı hizmetler artarak devam edecektir. Başta Başkanımız Mustafa Toklu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dernek Başkanı Alkan daha sonra hizmetleri için Başkan Toklu’ya teşekkür plaketi takdim etti.



TARİHİ TOPLANTI

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’da ilk kez yeni hizmet binasında gerçekleşti. Başkan Toklu, yönetim kurulu üyeleri ve toplantıya katılan Antalya İl Teşkilatı Başkan Yardımcısı ve Alanya Koordinatörü Fatih Kabadayı ile birlikte yeni hizmet binasını gezerek, yeni binayı tanıttı. Yeni hizmet binası yönetim kurulu üyeleri tarafından oldukça beğenildi. 200 kişilik Mevlüt Çavuşoğlu Konferans Salonu, Yönetim ve Yürütme Kurulu Toplantı Salonları, Kadın ve Gençlik Kolları için düzenlenen odalar, kafeterya ve mescitler ilçe yönetiminden de tam not aldı.

"ZORLU BİR SÜREÇTE BİNAMIZI TAMAMLADIK"

Daha sonra gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Toklu, yeni hizmet binasının tüm teşkilata ve Alanya’ya hayırlı olmasını dileyerek, “Alanya’da yeni bir çığır açtık. Tek bir apartman dairesinde olan partimizi kocaman bir yaşam alanına taşıdık. Sizlerin desteği ile içerisinde seçimlerin ve zorlu süreçlerin olduğu 8 aylık bir dönemde binamızı tamamladık. Ufak tefek eksiklerimizi de tamamlayarak bir hafta içerisinde tamamen buraya taşınmış olacağız. Parti binamız Alanya’ya yapacağımız hizmetleri kat ve kat arttıracaktır. Yapımda emeği geçen tüm isimlere tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 17:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83