Alanya'dan Afrin şehitlerimize mesajlar

Afrin'de gerçekleştirilen operasyonda şehit olan askerlerimiz için Alanya'dan da bir çok isim başsağlığı mesajı yayınladı.

Alanya'dan Afrin şehitlerimize mesajlar
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de düzenlediği operasyondan gelen şehit haberleri ülkemizin gündemine oturdu. Antalya'da yaşayan Oğuz Kaan Usta ve Kilisli Musa Özalkan'ın cenazeleri yurda getirildi. 

Şehit haberleri ile sarsılan Alanya'dan pek çok isimde başsağlığı mesajları dilediler. İşte onlardan bazıları:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Vatanımızın bekası için Afrin'de #ZeytinDaliHarekati’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen #OğuzKaanUsta'yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağolsun.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel: #AfrinOperasyonu'nda şehit düşen evladımız Üsteğmen #OğuzKaanUsta'ya Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Başımız sağ olsun.

Antalya BŞB Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney: Afrin’de şehit düşen üsteğmenimize Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim. #OĞUZKAANUSTA

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu: Afrin #ZeytinDalıHareketı'nda şehadet mertebesine erişen hemşehrimiz Üsteğmen Oğuz Kaan USTA'ya Allah'tan rahmet kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan: #ZeytinDalı Harekatı'nda ikinci Şehidimiz Antalyalı Üsteğmen Oğuz Kaan USTA'ya Cenab'ı ALLAH'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemiller dilerim. BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN.

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut: TSK'nın Afrin operasyonunda şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet, Ailesi ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Mekanları cennet olsun. 

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu: Kahraman Türk Ordusunun, Terör Örgütlerinin Kökünü kurutmak, Türk Milletini Ferah’a kavuşturmak Ülkemizin Bölünmez bütünlüğünü Perçinlemek üzere Afrinde Gerçekleştirmiş oldu Zeytindalı  Operasyonu Sonucu şehadet şerbetini içen Şehitlerimiz Musa ÖZALKAN Ve Oğuz Kaan USTA’ya Cenabı Allah’tan Rahmet diliyor, Ve bu zamana kadar Yurdumuzu yaşatmak için yardan,serden ve candan Geçen tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin: BAŞIMIZ SAĞOLSUN..! Afrin'de #ZeytinDaliHarekati’nda şehit olan Piyade Üsteğmen #OğuzKaanUsta'ya Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı dilerim.

ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna: Afrin’de şehit düşen Antalya'lı Üstteğmen Oğuz Kağan Usta’ya ve Tüm Şehitlerimize Allah’tan Rahmet dilerim. Milletimizin başı sağolsun.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83