Alanya'da iki genç karda mahsur kaldı

Alanya’ya bağlı Kaş Yaylası’nda karda mahsur kalan 2 kişi, Alanya Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alanya'da iki genç karda mahsur kaldı
Salı günü Çözüm Masasına gelen ihbar üzerine harekete geçen belediye ekipleri, Kaş Yaylası’nda araçları bozulan Mustafa Arslan ve Pınar Demir’e ulaşarak mahsur kaldıkları yayladan kurtardı. İş makineleri ile yolu kardan temizleyen ekipler, yaklaşık 6 saat sonra mahsur kalan gençlere ulaştı. Ekipler araçları bozulan gençleri kendi araçlarına alarak ailelerine teslim etti.

“BELEDİYE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kaş Yaylası’na gitmek için Salı günü yola çıktıklarını belirten araç sürücüsü Mustafa Arslan; “Demirtaş Mahallesi’nden Kaş Yaylası’na gitmek üzere Koşdavut yolu üzerinden yola çıktık. Seki Yaylası’na geldiğimiz sırada aracımız bozuldu. Telefonlarımızda şebeke olmadığı için yardımda isteyemedik. Akşam olunca en yakındaki bir yayla evine sığındık. Sabah olunca da Tokar Yaylası’na kadar yürüdük ve buradan telefonla çözüm masasına ulaştık. Bizi kurtaran Alanya Belediyesi ekiplerine ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü çavuşlarına teşekkür ederim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 13:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83