Alanya’dan Afrin’e 'yanınızdayız' mesajı

Afrinde başlatılan Zeytin Dalı Operasyonunda Mehmetçiğe, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarından tam destek.

Alanya’dan Afrin’e 'yanınızdayız' mesajı
Afrin’de kahramanca savaşan Türk askerinin yanında olduğunu ve her an dualarında yer verdiklerini belirten hastane çalışanları onlar için özel hazırladıkları el yapımı ürünleri toplayarak Afrin’e gönderdi. Sosyal Hizmet Uzmanı Kaan Sağlam tarafından başlatılan bu etkinliğe hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarından tam destek geldi. Herkes evlerinde hazırlardıkları el yapımı yiyecekler ile birlikte mehmetçik için düşüncelerini dile getirdikleri bir mektupta hazırlayarak hastane yönetimine teslim etti.

Etkinliği düzenleyen Sosyal Hizmet Uzmanı Kaan Sağlam, “Kahraman mehmetçiğimizin her zaman yanındayız. Bu ordu milletin ordusudur. Bu etkinliğe katılan tüm arkadaşlarımla birlikte her daim onların yanında olduğumuzu belirtmek istedik. Gerekirse de fiziken de yanlarında olmaktan onur ve gurur duyarız. Kahramanca göğüs göğüse savaşan mehmetçiklerimizin kendilerini evlerinde ve aile ortamı sıcaklığında hissetmeleri için hazırladığımız bu ürünlere sevgimizide katarak gönderdik. Çünkü bizler kocaman bir aileyiz . Bu etkinlik süresince desteğini esirgemeyen Başhekimimiz Dr. Tevfik Yazan’a Hastane Yönetimimize sonsuz teşekkür ederim.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 12:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83