Alanyalı başkan aşure dağıttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Eyüp Sultan Camii’nde aşure dağıtıldı. Öğlen namazının ardından Eyüp Sultan Camii’nin avlusundaki aşure dağıtımı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından yapıldı.

Alanyalı başkan aşure dağıttı
Öğlen namazını birlikte Eyüp Sultan Camii’nde kılan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Kıratlı, İstanbul Valisi Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AlanyaMevlüt Uysal daha sonra da öğlen namazının ardından defnedilecek olan üç vatandaşın cenaze namazına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 13 il 14 camide Muharrem ayı dolayısıyla dağıtılmaya başlanan aşure İstanbul’da da Eyüp Sultan Camii’nde dağıtıldı.

İki bin kişilik hazırlanan aşure Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Kıratlı, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal’ın da katıldığı törenle dağıtılmaya başlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal aşure dağıtımının ardından cami avlusunu dolduran vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Uysal aracına binmeden önce de cami yakınındaki bir fırına uğrayarak çalışanlarla selamlaştı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 09:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83