Alanyalı hayırsever tekerlekli sandalye gönderdi

Bir dönem Alanya'da kaymakamlık yapan, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in yardım çağrısı Alanya'dan karşılık buldu.

Alanyalı hayırsever tekerlekli sandalye gönderdi
Bir dönem Alanya'da kaymakamlık yapan, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği kırsal mahalle ziyaretlerinde engelli Emine Edirel’i evinde ziyaret etmişti.

Doyranlı Mahallesinde yaşlı annesi ile birlikte yaşamını sürdüren Emine Edirel, Kaymakam Tanrıseven’in ziyareti sırasında bir ricası olduğunu ve kendisinden tekerlekli sandalye talep etmişti. Kaymakam Tanrıseven, engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye sözünü vermişti. Haberin yayınlanmasından sonra Kaymakam Tanrıseven’in eski görev yeri olan Alanya’dan arayan Turgut Alper adlı vatandaş, tekerlekli sandalyeyi temin etmek istediğini belirtti.

Kargo ile gönderilen tekerlekli sandalye Emine Edirel’e ulaştırıldı. Tekerlekli sandalyesini teslim alan Erdil, sevincini Kaymakam Tanrıseven ile yaptığı telefon görüşmesi ile paylaştı.

“DAHA NE İSTEYELİM”

Kaymakam Tanrıseven ile görüşen Doyranlı Muhtarı Bekir Yantut ve engelli vatandaşımızın annesi Nazmiye Edirel, Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ettiler. Kaymakam Tanrıseven’in “Yine bir isteğiniz olursa bize her zaman ulaşabilirsiniz” sözlerine Nazmiye Edirel şu karşılığı verdi: Yolumuzu yaptınız. Kızıma tekelekli sandalye gönderdiniz. Artık Emine dışarı çıkabilecek. Daha ne isteyelim. Allah razı olsun.

KAYMAKAM TANRISEVEN: "GÖREVİMİZ ENGELLERİ KALDIRMAK"
 
Engelli vatandaşları daima hayatın içinde tutmak için her destek olduklarını ifade eden Kaymakam Tanrıseven, “Engelli  olmak, hayatı yaşamak için engel değildir. Bizim görevimiz engellilerin önlerindeki engelleri kaldırarak yaşamlarını kolaylaştırmaktır.” dedi.

Tanrıseven, hayırsever Turgut Alper’e de teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 15:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83