Alanyalı taksicinin sorunu büyükşehirde

Alanyalı taksicinin sorunu büyükşehirde
Alanya Şoförler Odası Başkanı Çalış, esnafının yaşadığı sorunları Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Tonguç'a aktardı.
Alanya Şoförler Odası'nda ulaşım esnafının sorunları konuşuldu. Oda binasında gerçekleştirilen toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Nurettin Tonguç ve CHP'li meclis üyesi Erkan Demirci katıldı. Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, ulaşım esnafının yaşadığı sorunları Tonguç'a aktararak, çözüm istedi. Özellikle taksici esnafının hız limiti ve SRC sorununu anlatan Çalış, yaşanan sıkıntılara yakın zamanda çözüm bulunacağını ümit ettiğini belirtti.

'OLUMLU SONUÇLAR ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ'

Çalış, "Toplantıda özellikle taksici esnafımızın sorunlarından hız limitlerine ve SRC sorununa kadar bir çok konuyu ele aldık. Çevreyolu üzerinde bulunan bazı kavşaklarda da incelemelerde bulunduk. İnşallah esnafımız ve halkımız adına olumlu sonuçlar alırız. Ben özellikle toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen Meclis Üyesi sayın Erkan Demirci 'ye ve bizim için zaman ayırıp buraya kadar gelen Ulaşım Daire Başkanı sayın Nurettin Tonguç'a çok teşekkür ederim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2020, 18:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83