ALANYALI VEKİLE YENİ GÖREV

AK Parti Antalya Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu Üyesi Sena Nur Çelik, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Üyeliğine seçildi.

ALANYALI VEKİLE YENİ GÖREV

 SENA NUR'A AGİT GÖREVİ

banner111
AK Parti Antalya Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu Üyesi Sena Nur Çelik, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Üyeliğine seçildi. Sena Nur Çelik'in de yer aldığı AGİT, ülkelerin eğemen eşitliği, kuvvet kullanma veya kuvvet tehdidinden kaçınma, sınırların dokunulmazlığı, ülkelerin toprak bütünlüğü, uyuşmazlıkların barışçıl yöntemlerle çözümü, ülkelerin içişlerine karışmama, insan haklarına saygı, temel hürriyetlere saygı, (Düşünce, inanç ve din özgürlüğü), halkların eşit hakları ve kendi kaderini tayin etme hakkı, devletlerarası işbirliği ve işbirliğine verilen önem ve uluslararası hukuk çerçevesindeki mükellefiyetlerin, yükümlülüklerin iyi niyetle yerine getirilmesi gibi konular üzerinde çalışıyor. 

HAFTASONU ALANYA'YA GELİYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yoğun trafik ve Dışişleri Komisyonu'nda görevi itibariyle gece gündüz Ankara'da ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde toplantılara katılan AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, yoğun programlarına rağmen haftasonu Alanya'ya gelerek, partililerle buluşacak. Partisinin İlçe Teşkilatı'nca hazırlanacak olan programlara eşlik edecek olan Milletvekili Sena Nur Çelik, Salı gününden itibaren yeniden meclisin çalışma takvimine göre hareket edecek.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2016, 19:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83